קצת עליי

סבתא שלי הייתה הקריספית המקורית. 
סבתא תמר, זכרונה לברכה, הייתה מכינה עוגת שוקולד נהדרת והיא ידעה שנכדה אהובה אחת, זו אני, מאוד אוהבת שהעוגה משחימה קצת מעבר לנדרש. היא הייתה מוציאה את העוגה מהתנור ואם מישהו היה מעיז להעיר איזו הערה הייתה קורצת לעברי ואומרת "אין מה לעשות.. יצאה לי קריספית".

בעיניים מלאות ציפייה הייתי מסתכלת לתוך התנור.. מסתכלת על העוגה ואל סבתא שלי. שוב אל העוגה ובחזרה אליה ושואלת בקול מהוסס ומתרגש "היא תהיה קריספית נכון?". ובמשך שנים רבות ומתוקות עד שעברה לבית אבות, כל עוגת שוקולד שנאפתה בתנור של סבתא שלי יצאה בכוונה או שלא… קצת קריספית.
ומאז אני מכורה.. מודה! 

אז נעים מאוד, קוראים לי אפרת ואני מכורה.
למה?
לכל דבר שמתפצח, שנשבר ומשאיר שובל פירורים, שיהיה פלייקי, שייתן קראנץ ענק בכל ביס.
כל החיים אני עם תשוקה ללמוד, לטעום, להכיר, להריח..
לרוב אני תמיד ארצה עוד…עוד לראות, עוד לטייל, עוד לאכול משהו שיעשה דיגדוד נעים עם תוספת של קריספיות.

בת 38 וגרה בחיפה היפה.
בעשרים שנים האחרונות עבדתי בתחום החינוך, בדגש על החינוך המיוחד.
בעשר שנים האחרונות זכיתי לעבוד במגוון תפקידים למען אנשים עם מוגבלות שכלית התפתחותית והרצף האוטיסטי. 

לאורך השנים בערה בתוכי תשוקה נוספת – המטבח, האירוח, הקהילתיות שסביב האוכל שלנו.  תשוקה אמיתית לא יודעת שובע ובמהלך השנים רק למדתי עוד ועוד. אני בוגרת קורס הקונדיטוריה הרב תחומי של אסטלה ובוגרת בית הספר לקונדיטוריות של רבקה טוטיאשוילי.
אני מאמינה שאהבת חינם היא הבסיס לחברה טובה יותר ומתוך המחויבות שלי ואהבתי לאנשים עם צרכים מיוחדים המשכתי ב"אני מאמין" שלי גם בעסק, ואני משלבת בו אנשים עם צרכים מיוחדים ומאפשרת להם להתפרנס בכבוד.

 

בשנה האחרונה החלטתי שאני מקשיבה ללב ופתחתי עסק עצמאי בבית למכירת עוגות ועוגיות.
בנוסף אני מעבירה סדנאות אפייה חווייתיות וכיפיות לילדים ונוער.

מחכה לכם להצטרף אליי לסנדאות אפייה , לטעום עוגייה, או להתפנק בעוגה!